Bowtech si Exercitii SOTAI pentru Reabilitare

Sunteti interesati sa invatati cum puteti completa Tehnica Bowen cu terapie prin miscare, pentru a imbunatatii sanatatea si echilibrul? Este juramanul lui Hippocrate “Mai intai, sa nu faci rau” principiul cel mai important pe care il respectati?

Atunci Sotai este metoda perfecta pentru voi! Aplicand principiul “mai putin este mai mult” in terapia prin exercitii fizice, Sotai este usor de invatat si se practica fara efort. Si mai important, poate fi practicat de pacienti ca o metoda simpla pentru acasa, pentru ameliorarea afectiunilor musculo-scheletale si pentru restabilirea elasticitatii fasciei, in scopul detensionarii si imbunatatirii functionarii organelor.

Sotai ajuta la:

  • Reducerea durerii prin corectarea dezechilibrelor structurale;
  • Mareste stabilitatea dinamica, flexibilitatea, libertatea de miscare si mobilitatea;
  • Tonifiaza musculatura;
  • Mareste viteza de recuperare;
  • Imbunatateste performanta functionala;
  • Imbunatateste capacitatea de reactie kinestezica.

Sotai a fost conceput de medicul japonez Keizo Hashimoto, pentru a veni in ajutorul pacientilor care aveau nevoie de exercitii de reabilitare. Ca supliment la tratamentul cu Tehnica Bowen, exercitiile Sotai pot fi cu usurinta introduse in rutina zilnica a pacientilor. Ii va ajuta pe pacienti sa-si asume responsabilitatea pentru sanatatea lor, devenind mai activi intre sedintele de tratament si le va oferi o baza solida pentru starea lor de bine prezenta si viitoare. 

2 zile, 16 ore / 16 punte C.E.U.

Cost participare: 350 €

Instructor: Alexandra Antoniou

Participanti eligibili: absolventi ai modulului 8 in Tehnica Bowen si membrii ai asociatiei Bowen locale

Autorizat si aprobat de Academia de Terapie Bowen din Australia

Pentru inscriere, contactati biroul Bowen local